Det första intrycket är alltid viktigt. Hur ser det första intryck er BRF ger till besökare? I många fall så handlar det om en enda stor röra. Trapphuset känns rörigt som en följd av en bristande struktur av informationsflödet. Vem bor var, hur hittar jag rätt person och på vilken våning bor denne egentligen?

Med digitala entrétavlor kan man på ett enkelt sätt skapa en sober inredning i trapphuset - och ge besökare tydlig information med rätt kontaktuppgifter till den man söker. Digitala entrétavlor kan även kopplas upp mot exempelvis lås- och andra säkerhetssystem och genom detta också minimera risken för att den objudna gästen tar sig in.

Digitala entrétavlor har många fördelar. Man kan som BRF på ett enkelt sätt strukturera upp vilka som bor i respektive fastighet och även exempelvis addera annan information till namnet som skrivs - telefonnummer och mail, exempelvis. Utöver detta så kan man även använda digitala entrétavlor i ett informativt syfte i övrigt.

Installera digitala entrétavlor

En vanlig anslagstavla i trapphuset lägger man sällan märke till och detta av den enkla anledningen att det ofta hängs upp en massa irrelevant information på denna. Viktig information täcks över och försvinner i den stora massan. Genom att investera i digitala entrétavlor kan man skapa ett skarpare informationsflöde i fastigheten: när är det styrelsemöte, när planeras renoveringen av tvättstugan, när skulle information om ett fönsterbyte äga rum och hur gick egentligen OVK-besiktningen? Man kan helt enkelt styra information och highlighta det som är extra viktigt.

Det viktiga är att hitta rätt leverantör av digitala entrétavlor. Alla har olika behov och olika krav vad gäller exempelvis användning samt estetiskt uttryck. Det är viktigt att den leverantör ni väljer kan besöka er förening, installera digitala entrétavlor i portarna och sedan också ge er en matnyttig information om hur de fungerar, vad man ska tänka på och hur man agerar om någonting går fel. Att man exempelvis ska sträva efter ett långtgående samarbete där exempelvis service och underhåll inkluderas är givet. Jämför och välj rätt!

26 Sep 2022