RSS

Skyltar i Stockholm som säger allt

9 Nov 2022

Oavsett företag man driver i Stockholm är det viktigt hur man presenterar sig. Skyltar bör vara hållbara och dessutom neutrala och tydliga för att locka kunder.

Karin hade funderat länge på hur hon skulle presentera sitt företag för kommande kunder. Det var viktigt för henne att det blev rätt från början. Att skyltar och annan reklam gjordes trovärdiga och gav företagen den tyngd och seriositet som det förtjänade. Hon var en duktig före detta dansare och skulle förmedla konsten till nya generationer.

Karin hade rådfrågat många och fått lika många svar. Men en sak var de alla tydliga med. Skylten som skulle sitta över entrén skulle tala ett tydligt språk och synas i all sin enkelhet. Samtidigt som hon planerade för detta växte även hennes logga med en dansare i plie fram.

Diskutera skyltar med proffs

Då hon inte var särskilt kunnig inom reklambranschen kontaktade hon ett företag som gjorde skyltar i Stockholm. Tillsammans med en designer togs det fram en skylt som tilltalade henne både estetiskt och rent informationsmässigt. Den var enkel och i svarta bokstäver stod där “Karins dansstudio”. Silhuetten av en dansaren i plie fanns till höger om texten.

Så kom dagen när skylten skulle sättas upp ovanför ingången till studion. Medan jobbet pågick hade hon satt sig på ett café i närheten för att kunna se den från håll när hon sedan närmade sig. Det blev en andäktig stund som nästan fick henne att ta ett felsteg på grund av fokuset på skylten. Den var snygg, riktigt snygg, tänkte hon och log nöjt. Beställ skyltar här: www.skyltarstockholm.org

Retorikbyrå – en perfekt lösning när man behöver hjälp att komma till tals

31 Oct 2022

Att våga prata inför andra kan vara riktigt jobbigt för den ovane. Anlita en retorikbyrå som hjälper till att hitta verktygen för att våga prata inför folk.

Jan smuttade på det varma kaffet och snurrade lite fram och tillbaka på stolen. Han var chef över erfarna och kompetenta medarbetare, var och en med sin spetskompetens. De var roliga och trevliga på alla sätt, men det visade sig att nästan alla besatt genen att inte våga vara mötesledare.

Visst fanns det en och annan anställd som stuckit ut genom åren. Gemensamt var ändå att många varit ganska blyga i situationer då de skulle tala för fler än sin lilla grupp. Han skulle vilja stärka sina anställda att ta mer plats på arbetsplatsen.

En retorikbyrå ger stöd och hjälp

Jan kom på att de skulle planera in en studiedag framöver när de skulle ha retorikkurs. Han skulle anlita en grym retorikbyrå som kunde föreläsa och hålla i kursen. Det skulle förhoppningsvis ge mer kött på benen även för de blygare personerna. Några av hans vassaste anställda vågade inte alltid lägga fram bästa lösningen just för att de inte vågade prata.

Det handlade inte om att ställa sig upp och sälja in konserverad gröt. Det var mer att de skulle våga ta plats och utrymme på ett bra, retoriskt sätt. Jan ställde ner kaffekoppen på skrivbordet. Han kikade i företagets almanacka och såg att torsdagar var relativt mötesfria. Det skulle vara en perfekt dag att ha studiedag på. Anlita en retorikbyrå här: www.snackasnyggt.se

Aktieägaravtal - därför bör ett sådant finnas

17 Oct 2022

Att skriva ett aktieägaravtal kan göra en enorm skillnad för aktieägarna i ett bolag - exempelvis styrelsen och för grundarna av bolaget. Vad händer om kursen rusar uppåt eller nedåt? Vad händer om någon vill dra sig ur - och vad händer om någon avlider?

Det är långt ifrån ett måste att skriva ett aktieägaravtal - eller skriva under ett sådant - men det finns ett definitivt värde i att göra detta. Varför? Ett aktieägaravtal rymmer de frågor som inte får plats i den bolagsordning som lämnas till Bolagsverket och det handlar om ett avtal som minskar risken för framtida konflikter, missförstånd och som också får samtliga att dra åt samma håll.

Ta hjälp med att utforma ett aktieägaravtal

Ett aktieägaravtal är vare sig en obligatorisk eller en offentlig handling. Det är till mångt och mycket en gentlemens agreement som sätts på pränt och där samtliga medlemmar i exempelvis en styrelse - grundarna, exempelvis - sätter sig ned och siar om framtiden och vad som eventuellt komma skall. Det dyker nästan alltid upp oförutsedda händelser i takt med att tiden går. Vänner blir ovänner, nya utmaningar dyker upp, bolaget kan öka - eller sjunka - i värde. Ett aktieägaravtal gör att man på ett bättre och tydligare sätt kan hantera alla dessa eventualiteter.

Viktigt är att alla som ska underteckna ett aktieägaravtal också känner sig delaktiga i utformningen av detta. Man gör bäst i att ta professionell, juridisk hjälp i att skapa ett aktieägaravtal baserat på vad man anser viktigt att få med i detta. Vilka punkter är extra viktiga för dig att få med - och vilka är viktiga för övriga medlemmar?

Här kan man se att vissa punkter brukar vara vanlig förekommande. Vad händer exempelvis vid framtida finansieringsbehov? Hur ska eventuella utköp se ut? Hur ser företaget på konkurrens och om att någon - direkt efter avslut - vill börja arbeta för en annan, konkurrerande, firma? Man kan även se att många bolag inkluderar andra punkter som exempelvis om aktier ska räknas som enskild egendom, om hur aktieägarnas engagemang ska vara - och vilka krav man ska ställa på varandra - samt vem eller vilka som har rätt att utse styrelserepresentanter. Ju mer man får med i ett aktieägaravtal - desto mindre blir riskerna för framtida konflikter. Läs vidare om aktieägaravtal här: www.aktieägaravtal.net

Digitala Entrétavlor - snyggare trapphus med tydlig information

26 Sep 2022

Det första intrycket är alltid viktigt. Hur ser det första intryck er BRF ger till besökare? I många fall så handlar det om en enda stor röra. Trapphuset känns rörigt som en följd av en bristande struktur av informationsflödet. Vem bor var, hur hittar jag rätt person och på vilken våning bor denne egentligen?

Med digitala entrétavlor kan man på ett enkelt sätt skapa en sober inredning i trapphuset - och ge besökare tydlig information med rätt kontaktuppgifter till den man söker. Digitala entrétavlor kan även kopplas upp mot exempelvis lås- och andra säkerhetssystem och genom detta också minimera risken för att den objudna gästen tar sig in.

Digitala entrétavlor har många fördelar. Man kan som BRF på ett enkelt sätt strukturera upp vilka som bor i respektive fastighet och även exempelvis addera annan information till namnet som skrivs - telefonnummer och mail, exempelvis. Utöver detta så kan man även använda digitala entrétavlor i ett informativt syfte i övrigt.

Installera digitala entrétavlor

En vanlig anslagstavla i trapphuset lägger man sällan märke till och detta av den enkla anledningen att det ofta hängs upp en massa irrelevant information på denna. Viktig information täcks över och försvinner i den stora massan. Genom att investera i digitala entrétavlor kan man skapa ett skarpare informationsflöde i fastigheten: när är det styrelsemöte, när planeras renoveringen av tvättstugan, när skulle information om ett fönsterbyte äga rum och hur gick egentligen OVK-besiktningen? Man kan helt enkelt styra information och highlighta det som är extra viktigt.

Det viktiga är att hitta rätt leverantör av digitala entrétavlor. Alla har olika behov och olika krav vad gäller exempelvis användning samt estetiskt uttryck. Det är viktigt att den leverantör ni väljer kan besöka er förening, installera digitala entrétavlor i portarna och sedan också ge er en matnyttig information om hur de fungerar, vad man ska tänka på och hur man agerar om någonting går fel. Att man exempelvis ska sträva efter ett långtgående samarbete där exempelvis service och underhåll inkluderas är givet. Jämför och välj rätt!

Måttbeställda lamellgardiner ger bästa akustik

5 Sep 2022

Med måttbeställda lamellgardiner kan du få till riktigt bra ljudegenskaper i dina lokaler, oavsett om det rör sig om en konsertsal eller en inspelningsstudio.

Akustik är en hel vetenskap. Det finns personer som är experter på att skapa de bästa förutsättningarna för bra ljud i olika lokaler. Det kan handla om stora samlingslokaler som aulor eller konserthus. Det kan också handla om lokaler för studioinspelningar eller liknande. Oavsett vilket så är det där med akustik något som man verkligen behöver tänka till runt. Det bästa är då att ta hjälp om någon som verkligen kan området.

Om det finns behov av att dämpa ljud så är ofta textila material det allra bästa att använda. En fördel med textil är också att det går att skapa estetiskt tilltalande miljöer. Gardiner kan också användas som avdelare som enkelt kan tas bort eller flyttas.

Måttbeställda lamellgardiner kan varieras

Särskilt praktiskt och smidigt är det att använda sig av lamellgardiner. Beroende på hur man ställer in lamellerna så kan man variera hur mycket ljuddämpande effekt man vill ha. Det går också att helt föra samman lamellgardinerna för att få ett större rum eller skapa en annan ljudmiljö.

Med måttbeställda lamellgardiner har du helt enkelt fantastiska möjligheter att anpassa din lokal för att få fram de bästa ljudegenskaperna. Allt du behöver göra är att vända dig till en firma som kan erbjuda sådana lamellgardiner. Säkerligen har de många varianter och de kommer att guida dig till den bästa gardinen för dina behov.

Säkerhetssystem skapar en tryggare arbetsplats

12 Aug 2022

Vill du göra din arbetsplats säkrare för både medarbetare och företaget? Då kan du få hjälp att installera ett säkerhetssystem som passar din verksamhet.

Ett företag har mycket som måste fungera för en gynnsam verksamhet. Det handlar inte bara om det dagliga arbetet, utan om allt. Medarbetarna behöver ha en bra miljö att arbeta i och företaget behöver röra sig framåt. Därför är det mycket som inte får vara bristfälligt och det är mycket att tänka på, men du behöver inte göra allt på egen hand.

En viktig del av allt du behöver tänka på är säkerheten. Det handlar om säkerhet för dina medarbetare och skydd av byggnader och egendom. Då är det på sin plats att installera ett säkerhetssystem. Ett säkerhetsföretag kan ge dig både skräddarsydda system och helhetslösningar. Du ska kunna känna dig trygg med en säkerhetsinriktad partner som finns där för dig i både vått och torrt.

Säkerhetssystem har många lösningar

Med det senaste inom säkerhetssystem kan du hitta de lösningar som passar dig bäst. Du ska inte behöva betala för sådant du inte behöver. Du kan få ett passersystem installerat eller det senaste inom inbrottslarm. Samma sak gäller för brandlarm och annan utrustning för utrymning och brandsäkerhet.

Därtill kan ett säkerhetssystem hjälpa dig med säkra konferenssystem, personskydd och nattlåsning. Du kan därmed få en heltäckande lösning som anpassas efter hur många medarbetare du har, hur stor yta som ska ingå i systemet och om ni har flexibla arbetstider. Du ska kunna känna dig trygg med ditt säkerhetssystem. Läs vidare om säkerhetssystem här: senecta.se

Få juridisk hjälp med en ekonomisk plan för BRF

11 Aug 2022

Är du med i styrelsen i en BRF? Då vet du hur mycket ansvar det kommer med. Till exempel att årligen göra en ekonomisk plan för BRF med hjälp av jurister.

Det är inte helt enkelt att vara med i styrelsen för en BRF. Det är otroligt mycket kring det som måste skötas enligt konstens alla regler. Det handlar inte bara om att erbjuda människor ett hem och se till att hålla byggnaderna i bra skick. Utan det är även stora saker kring ekonomin som man måste gå igenom.

En ekonomisk plan är för många en ren djungel och inget man vare sig kan eller vill fixa med själv. Framförallt eftersom det finns regler för hur en sådan ska göras och vad som måste tas upp. Det finns däremot hjälp att få när man ska göra en ekonomisk plan. En hjälp som gör att allt kommer gå rätt till och att ni följer de lagar som finns.

Vad ingår i en ekonomisk plan för BRF?

En ekonomisk plan är inget vem som helst gör, utan allting måste skrivas helt korrekt. Det är några punkter som måste vara med för att en ekonomisk plan för BRF ska anses vara rätt. Några av punkterna är att ha koll på byggnaderna och vad de kostar varenda månad. Samt vilka intäkter de genererar.

Den ekonomiska planen måste ta hänsyn till kostnader för underhåll för nödvändiga ändringsarbeten gällande BRF. Det ska även framgå hur finansieringen är. Det finns en del punkter till som måste tas upp när man gör den ekonomiska planen. Dessa kan ni få hjälp med.

Löneoutsourcing en enkel lösning för företagare i Stockholm

8 Aug 2022

Löneoutsourcing är en enkel lösning på problemet med ekonomiadministration för dig som driver företag i Stockholm. Det är billigare att hyra in än att anställa.

Älskar du ord som “ekonomiadministration” eller “ekonomistyrning”? Då har du kommit rätt om du har startat ett eget företag. Det är nämligen en hel del av arbetet med att driva företag som handlar om just det. Det knöliga är bara, att ju bättre det går för din firma – desto större blir den delen av verksamheten.

Goda nyheter för dig som älskar ekonomiadministration, i och för sig. Men sannolikt finns det en gräns för den kärleken. Det kan nämligen bli så mycket att göra med löneberäkningar och löneutbetalningar att det äter upp all din arbetstid, om du envisas med att sköta allt själv.

Löneoutsourcing för dig som vill slippa anställa

En lösning är naturligtvis att anställa personal som sköter det in-house, det vill säga internt inom er firma. Att starta upp en ekonomiavdelning, helt enkelt. Men det är inte så himla lätt, faktiskt ganska krångligt. Och det kostar pengar med fler anställda. Mycket pengar.

Om du väljer att istället satsa på löneoutsourcing kan du komma undan med en mycket billigare peng. Att låta en extern firma handha all administration vad gäller ekonomi och löner kan visa sig vara mycket lönsamt i längden. Dessutom får du möjlighet att lägga ansvaret för att löneutbetalningarna blir rätt på någon annan, vilket minskar risken för dålig stämning mellan dig och din personal i det fall det skulle råka bli fel.

Kom ut i arbetslivet med rusta och matcha i Stockholm

6 Aug 2022

Letar du efter ett sätt att komma ut i arbetslivet? Behöver du en liten knuff på vägen? Hos rusta och matcha i Stockholm får du den hjälp du behöver med jobb.

Känns det som om du sitter fast i livet? Allting är en ond cirkel och varenda dag är densamma. Medan vänner och familj lever sina liv, så sitter du fast där hemma. Det vanliga arbetslivet, det existerar inte. För inget jobb har du. Att vara arbetslös är jobbigt och även väldigt tråkigt.

Vi alla har olika förutsättningar i livet. Vi har olika utbildningar och en del hoppade till och med av skolan. Oavsett vilket så finns det ett jobb där ute som väntar på dig. Du måste bara hitta det. Med rätt verktyg blir det enklare för dig att komma ut i arbetslivet.

Rusta och matcha – ett bättre program för dig som är arbetslös i Stockholm

I Sverige finns det olika program man kan gå med i som hjälper en med jobbdelen. Där får man en jobbcoach och lägger upp en plan. Vill ditt företag kunna erbjuda denna tjänst, eller vill du själv ta del av den? Vänd dig till en leverantör av rusta och matcha i Stockholm.

Det är ett effektivt program som har gjort att många arbetslösa kommit ut i arbetslivet. Där de fått en ny chans att visa vad de går för. Med rätt verktyg blir det enklare att få in en fot och därifrån jobba upp sig. Livet börjar på riktigt när man väl har fått ett jobb.

Vilken skrivare passar ditt kontor?

10 Jul 2022

En skrivare behövs på alla arbetsplatser. Åtminstone då och då. Men vilken typ av skrivare som är nödvändig kan förstås variera från kontor till kontor.

På ett kontor är en skrivare oftast en 100 % given maskin. De flesta behöver den, åtminstone ibland. Även om det bara är några eller någon enstaka gång per år som man använder den, är det fruktansvärt irriterande om den inte finns där när man behöver den.

Om många utskrifter skall göras, och det ofta, behövs en riktigt proffsig maskin. En stor och effektiv laserskrivare med många funktioner är då bra. Dessa är till exempel vanliga att ha i skolor. På ett mindre kontor där utskrifter och kopior bara behövs i små mängder, någon gång ibland, räcker en mindre variant. En bläckstråleskrivare är då ett passande alternativ.

Rätt skrivare på rätt kontor

Att hitta rätt rätt sorts kan kännas knepigt. En laserskrivare har tonerkassetter medan en bläckstråleskrivare bläckpatroner. Den första är framförallt bra på att skriva ut skarpa textdokument, medan den andra är särskilt bra på bilder. Laserskrivaren brukar vara snabbare än bläckstråleskrivaren, men är oftast dyrare att köpa in. Däremot är utskriftskostnaden lägre än för bläckstråleskrivaren.

Att välja skrivare till kontor kan kännas som att famla omkring i en mörk och snårig djungel. För att veta vilken som passar bäst kan man värdera sina behov utifrån ovan nämnda parametrar. Men generellt sett så brukar alltså en laserskrivare passa bäst på stora företag, medan en bläckstråleskrivare passar bäst på mindre kontor eller för hemmabruk.

Ta körkortet hos en bra trafikskola i Stockholm

1 Jul 2022

Vill du ta körkort nu kan du anmäla dig till en utbildning på en trafikskola i Stockholm. Körlektionerna är effektiva och du blir snart klar med ditt körkort.

Har du haft mycket annat att göra och inte haft någon anledning att köra bil, kan det kännas lite jobbigt att börja från början. Men det är enda chansen för att du ska kunna få körkortet i din hand. Tiden förkortas ju mer du anstränger dig, övar och läser teori, och din trafikskola hjälper dig.

Det gäller att inte ge upp utan att fortsätta tills man är klar. Sedan öppnar sig en hel värld av spännande jobb där man förväntas kunna köra bil. Körkortet behövs i en mängd olika situationer. Inköp är en sådan aktivitet, där du bara kan lägga alla shoppingpåsar i bagageluckan och köra.

Trafikskola i närheten

I Stockholm kan man ha riktigt nära till trafikskolan. Du kan då exempelvis ta en långlunch på jobbet och klämma in en körlektion då. Det är upp till din egen fantasi och kreativitet att skapa den tid du behöver för att klara av projektet. Läs och träna mycket, så lyckas du till sist.

Körskolan har stor rutin på att lära ut trafikregler, informera om risker och låta dig öva på körkortsfrågor. Vägmärkena måste du kunna och en hel del annat också. Halkbanan är ett moment som också ska klaras av. Ge dig tid att lära dig de olika momenten ordentligt, så blir du en riktigt bra och trafiksäker bilförare. Besök detta företag när det är dags att ta körkort: globenstrafikskola.se

Marknadsföring med Dooh

6 Jun 2022

Dooh står för Digital Out Of Home. Det innebär digitala annonsplatser som kan förmedla budskap med rörliga bilder, för reklam eller annan information.

Stadsbor är sedan länge vana att se reklamaffischer ute på stan. Sedan många årtionden tillbaka har dessa utgjorts av pappersaffischer som klistras upp. Budskapet blir därigenom tämligen statiskt eftersom affischerna inte byts särskilt ofta. Den som väntar på bussen eller tunnelbanan till jobbet kommer ha samma affisch för ögonen varje dag under lång tid och slutar snart att reflektera över den.

Ett modernare sätt är att använda sig av digitala annonstavlor. Dessa gör det mycket enklare att byta budskap genom enkel programmering. Att växla mellan olika stillbilder är förvisso ett sätt, men digital marknadsföring kan erbjuda många mer möjligheter än så.

Med Dooh ökar möjligheterna

Om man använder sig av rörliga bilder fångar man de potentiella kundernas uppmärksamhet på ett helt annat sätt än med stillbilder, särskilt om budskapet innehåller en direkt uppmaning till åskådaren. Denna typ av annonsering är den senaste trenden och kallas digital out of home, förkortat Dooh.

Digitala skärmar och marknadsföring med Dooh kan placeras nästan överallt, inne i butiker, vänthallar och även utomhus på stan. En fördel är att informationen kan varvas med nyhetsinslag och annan information om till exempel tågförseningar och annat som kan vara aktuellt på det ställe där skärmen är placerad. På så sätt fångar man ett intresse som kan bibehållas även för efterföljande reklambudskap. Dooh är alltså något som varje modern reklammakare bör ha koll på.

Rusta och matcha hjälper dig hitta din arbetsplats

2 May 2022

Rusta och matcha hjälper dig som haft svårt att hitta jobb att få den plats i samhället du förtjänar. Självklart är du värd att vinna en fast anställning.

Du som gett upp hoppet om att hitta ett jobb är inte ensam. Särskilt om du varit arbetslös över längre tid kan det vara svårt att komma tillbaka i arbetslivet. Kanske har du också negativa upplevelser av jobbsökningsprocessen. Det är något du delar med många andra. Den svenska arbetsmarknaden har haft svåra år. Men misströsta inte. Arbetsförmedlingens nya satsning rusta och matcha är precis det du behöver.

Genom rusta och matcha får du tillgång till karriärkonsulter som hjälper dig med allt från ansökningsbrev till intervjuteknik. Du får lära dig vilka jobb du har störst chans att få, och hur du maximerar dina chanser att få dem. Eftersom denna tjänst erbjuds via externa företag behöver du inte heller känna dig orolig att än en gång sitta och prata med samma gamla handläggare på Arbetsförmedlingen som inte lyckats hitta jobb åt dig på tio år. Nu blåser nya vindar.

Rusta och matcha är en nystart för långtidsarbetslösa

Rusta och matcha går under förkortningen KROM och är alltså en chans du som letar efter jobb bör ta. Att vara arbetslös under lång tid kan ha negativa effekter på långt mer än bara din ekonomi, det kan innebära sviktande självkänsla och negativa tankar om framtiden. Detta är helt normalt för den som gått arbetslös länge. KROM kan innebära den nystart du behöver för att ta dig ur svackan.

Solpaneler ger varmvatten till företag

29 Mar 2022

Det är skillnad mellan solpaneler och solceller till företag. Solceller ger energi som används till att värma upp hus. Solpaneler ger uppskattat varmvatten.

Anna hade aldrig kunnat drömma om att hennes lilla företag skulle bli så populärt. Hon hade startat företaget för dryga året sedan och kunderna stod på väntelistan för att komma till henne. Konceptet var enkelt. Hon hade byggt om en del av en lada och installerat härliga badkar och flyttankar. Där kunde kunderna få njuta av välgörande bad med örter, alger och mineraler.

Nu var det dags att utveckla för att ha möjlighet att ta emot fler kunder. Avdelningen skulle byggas ut i hela ladan. Under en tid hade hon även funderat på att installera solpaneler för sitt företag för att minska kostnaderna för uppvärmningen av vatten.

Företag sparar på solpaneler

Hon kontaktade ett företag som installerade solpaneler för företag. Efter ett möte på gården hade hon fått lite att fundera på. Samtidigt skulle representanten räkna på sitt håll och sedan skicka en offert till henne. Hon var ganska säker på att hon ville ha solpaneler, men frågan var bara hur många. Hon hade ett stort tak att använda sig av.

Efter funderingarna kom hon fram till att halva delen av södersidan på ladan skulle passa. Något som blev helt bestämt när offerten kom. Renoveringen hade börjat och solpanels-företaget skulle komma så snart som möjligt. Nöjd över sin nya investering blundade hon och såg för sitt inre hur kunderna gladdes och inspirerades av hennes entreprenörsanda.

Väx tillsammans med en kurs i faciliterande ledarskap

14 Feb 2022

Ta din verksamhet till en helt ny nivå med en kurs i faciliterande ledarskap. Du får tillgång till de verktyg du behöver för att utveckla organisationen och stärka företaget inifrån.

Den aktuella rådande situationen på företaget är, i bästa fall, acceptabel. Men du som ansvarig chef på avdelningen vet att folk inte bara jobbar för lönen utan kräver ofta något mer för att känna sig motiverade. Dessutom har ett par nyckelpersoner i organisationen efter lång och trogen tjänst valt att lämna firman. Du är rädd att detta kan skapa vågor på vattnet som gör att fler ser sig om efter annat jobb. Ok, ingen anledning att bli dyster nu. Se det helt enkelt som ett tecken på att det är dags att utveckla din roll som ledare. Kanske med en kurs i faciliterande ledarskap.

Möjligheternas kurs – faciliterande ledarskap

Med ett starkt ledarskap mår organisationen bra. Ibland kan det yttra sig på lite olika sätt. Man kan lite förenklat säga att när en organisation fungerar så vet alla vad som förväntas av en och vad som ska göras. Verksamheten växer och allt rullar på. I en organisation där ledarskapet inte fungerar optimalt brukar det yttra sig i frustration, tveksamma resultat och i förlängningen sjukskrivningar och avgångar från företaget. Vi har alla en potentiell ledare inom oss och vi kan med rätt verktyg få tillgång till denne och utveckla våra ledarkvaliteter. Sök till en kurs i faciliterande ledarskap om du vill utveckla och ta din verksamhet till nästa steg.

← Äldre inlägg