Har du ett litet företag? Du kanske hyr in dig i ett företagshotell och är ganska nystartat? Då kanske du inte vill dra på dig stora kostnader tidigt i ditt nyföretagande utan vill hålla nere kostnaderna för att sedan senare kanske expandera och kunna växa i en takt som passar dig och din plånbok? Då kan du för en liten peng i månaden hyra miljövänliga och återvunna kontorsmöbler. Det är ju så miljömedvetet att inte bara slita-och-slänga sakerna som vi använder. Och det blir allt viktigare att tänka på vilket gigantiskt avtryck som vi, som mänsklighet gör på jorden. Att tillverka nya möbler tär otroligt mycket på jordens resurser och är energikrävande. Det samma gäller att slänga fullt fungerande möbler är resurskrävande att bränna upp. Då är det ju mycket bättre att återanvända det som redan finns. Dessutom blir det billigare för dig och ditt företag.

Hyra begagnade möbler till hela kontoret

Vill man kan man alltså hyra skrivbord och skrivbordsstolar till det egna kontoret. Behöver man matbord och tillhörande stolar kan man mycket väl hyra även det om man så vill. Liksom hurtsar, hyllor, soffor, rumsavdelare, mattor och reception om man behöver en sådan till kunder som kommer och besöker kontoret. Man kan få dem precis i de färger och mer eller mindre trendiga slags möbler som man önskar. Märker man senare att man vill behålla möblerna är det bara att köpa loss dem när man är mer etablerad och man ser att man lyckas på företaget att gå med vinst.

Man kan få hjälp med inredning om man vill

Önskar man få hjälp med en snygg inredning, kan man få en inredare på plats som studerar hur ni använder kontoret och vad ni kan få för nya lösningar. Särskilt viktigt är det om man vill kunna visa upp ett kontor för investerare och kunder. Då vill man inte ha vilket utseende som helst utan vill kunna visa på ett effektivt och kunnigt företagande som har ordning på sina papper och på sin verksamhet. Då är utseendet mycket viktigt för att företagets image.

Få hjälp vid flytt

Är det sedan så att man växer och vill flytta in i större kontor kan samma uthyrningsfirma hjälpa till med flytten av möblerna till det nya kontoret. Man kan på det sättet få hjälp med allt som hör till när man är ett nytt företag. Vill man kan man inleda ett samarbete med ett Stockholmsbaserat uthyrningsföretag av begagnade kontorsmöbler i Stockholm.

23 Aug 2018