Letar du efter ett sätt att komma ut i arbetslivet? Behöver du en liten knuff på vägen? Hos rusta och matcha i Stockholm får du den hjälp du behöver med jobb.

Känns det som om du sitter fast i livet? Allting är en ond cirkel och varenda dag är densamma. Medan vänner och familj lever sina liv, så sitter du fast där hemma. Det vanliga arbetslivet, det existerar inte. För inget jobb har du. Att vara arbetslös är jobbigt och även väldigt tråkigt.

Vi alla har olika förutsättningar i livet. Vi har olika utbildningar och en del hoppade till och med av skolan. Oavsett vilket så finns det ett jobb där ute som väntar på dig. Du måste bara hitta det. Med rätt verktyg blir det enklare för dig att komma ut i arbetslivet.

Rusta och matcha – ett bättre program för dig som är arbetslös i Stockholm

I Sverige finns det olika program man kan gå med i som hjälper en med jobbdelen. Där får man en jobbcoach och lägger upp en plan. Vill ditt företag kunna erbjuda denna tjänst, eller vill du själv ta del av den? Vänd dig till en leverantör av rusta och matcha i Stockholm.

Det är ett effektivt program som har gjort att många arbetslösa kommit ut i arbetslivet. Där de fått en ny chans att visa vad de går för. Med rätt verktyg blir det enklare att få in en fot och därifrån jobba upp sig. Livet börjar på riktigt när man väl har fått ett jobb.

6 Aug 2022