Får du inte debet och kredit att gå ihop denna månad? Som tur är gör det ingenting. Även om man inte har lånat ihop till oförutsedda utgifter, kan man faktiskt få ihop det. Huvudsaken är att man har en löpande inkomst, så kan man låna upp till 50.000 utan UC, det vill säga, även med betalningsanmärkning från Upplysningscentralen.

Låna även med betalningsanmärkning

Huvudsaken är att man är över 20 (vuxen) har en inkomst som kommer in varje månad, och behöver låna, upp till 50.000 kronor, så kan man låna utan UC. Det som det alternativa låneinstitutet bryr sig om, är inte vad du behöver pengarna till, inte heller vilken säkerhet eller borgen som du kan ställa. Även de med betalningsanmärkning och utan borgen, kan var skötsamma personer. Alla kan råka ut för betalningssvårigheter någon gång. Ingen är pefekt! Det är därför som låneinstituten kan tänka sig att låna ut till den som behöver det. Det kan vara så att ett älskat husdjur blir sjukt, bilen brakar ihop, kyl och frys plötsligt slutar fungera och då står man där med en större utgift än vad man har tänkt sig. Det går att ordna.

Så fungerar det

Det finns alternativa lånegivare som inte behöver ett hus eller lägenhet för att våga låna ut pengar. Ett exempel på det är Good cash som har bestämt sig för att låna ut, upp till 50.000 kronor, och som lånar ut efter din återbetalningsförmåga. Man ansöker enkelt på deras hemsida, loggar in med det egna BankId som man har fått från sin bank. På mindre än en kvart, kan man få svar på sin låneansökan. Sedan är det bara att ta det älskade husdjuret till veterinären, köpa sin nya kyl och frys eller reparera bilen.

Oförutsedda händelser händer alla

Alla kan råka ut för utgifter som man inte har väntat sig. Alla kan råka ut för bilar som inte fungerar, sjukdomar i familjen och liknande som man helt enkelt inte planerar för ska hända. Har man då gjort andra, roligare saker med sina sparpengar, kanske man har slut på pengar just när man behöver det. Då kan en enkel låneansökan lösa det uppkomna problemet och man slipper oroa sig för ekonomin. Man mår genast bättre om man vet att man kan lösa det som händer. Så gå inte och dra på problemet utan få hjälp att lösa det. Här kan du läsa mer: https://www.goodcash.se. Se till att lösa ekonomiska problem och må bättre.

27 Sep 2019