Att våga prata inför andra kan vara riktigt jobbigt för den ovane. Anlita en retorikbyrå som hjälper till att hitta verktygen för att våga prata inför folk.

Jan smuttade på det varma kaffet och snurrade lite fram och tillbaka på stolen. Han var chef över erfarna och kompetenta medarbetare, var och en med sin spetskompetens. De var roliga och trevliga på alla sätt, men det visade sig att nästan alla besatt genen att inte våga vara mötesledare.

Visst fanns det en och annan anställd som stuckit ut genom åren. Gemensamt var ändå att många varit ganska blyga i situationer då de skulle tala för fler än sin lilla grupp. Han skulle vilja stärka sina anställda att ta mer plats på arbetsplatsen.

En retorikbyrå ger stöd och hjälp

Jan kom på att de skulle planera in en studiedag framöver när de skulle ha retorikkurs. Han skulle anlita en grym retorikbyrå som kunde föreläsa och hålla i kursen. Det skulle förhoppningsvis ge mer kött på benen även för de blygare personerna. Några av hans vassaste anställda vågade inte alltid lägga fram bästa lösningen just för att de inte vågade prata.

Det handlade inte om att ställa sig upp och sälja in konserverad gröt. Det var mer att de skulle våga ta plats och utrymme på ett bra, retoriskt sätt. Jan ställde ner kaffekoppen på skrivbordet. Han kikade i företagets almanacka och såg att torsdagar var relativt mötesfria. Det skulle vara en perfekt dag att ha studiedag på. Anlita en retorikbyrå här: www.snackasnyggt.se

31 Oct 2022